Contact

Wij zijn geen juridische entiteit. Wat ons verbindt is de manier waarop wij onze kennis en ervaring m.b.t. zakelijke conflicten willen inzetten. En dat willen wij d.m.v. Zakelijke Mediation Zwolle uitdragen. Wij hebben ieder onze eigen onderneming in Zwolle en werken vanuit die onderneming (zie de links achter onze namen). Indien u één van ons inschakelt dan doet u dus rechtstreeks zaken met de onderneming van die persoon. Uiteraard worden dan ook van tevoren heldere tariefafspraken op maat gemaakt. De tarieven zijn marktconform.

Vrijblijvend telefonisch contact

En uiteraard kunt u eerst vrijblijvend telefonisch contact met één van ons opnemen om samen te onderzoeken welke oplossingsmethode het beste zou kunnen passen.

Mr. M. (Marjon) Bosma
06 25 05 14 15 | www.marjonbosma.nl

Mr. M.C. (Marieke) Janus
06 19 45 42 25  | www.janusadvocatuur.nl

MfN-geregistreerd

Wij zijn MfN-geregistreerd mediator. Dat is een beschermde titel en het betekent dat wij opgeleid zijn als professionele mediator en via bepaalde kwaliteitseisen werken, met inachtneming van het  mediationreglement en de gedragsregels van de MfN.

Omdat de kwaliteit van de mediation is gewaarborgd, wordt een mediation door een MfN-registermediator ook door de rechtspraak erkend.